lauantai 30. kesäkuuta 2012

Lauantai "brunssi"

Johan meillä oli vipinää äsken! HUH!

Tänään tuli aamusella kaveri poikansa kanssa kylään, lupasin leipoa jotain pientä kivaa. Leivoin kaakao-mustikkamuffinsseja ja pikku sämpylöitä pellavarouheella ja auringonkukansiemenillä. Nam! Ajattelin, että pitää olla sitten vähän muutakin tarjottavaa niin paloittelin pari tuoretta mangoa sekä tein salaattia fetalla ja oliiveilla. Kauhea ähky vieläkin. Päälle pari, kolme kupposta sufeeta! :)

Onneksi kummilapset ja heidän äitinsä tulivat myös aamukaffeille, ei tarvinyt alkaa säilömään salaattia sun muuta. 

Piristi kovasti sateista lauantaita tällainen pikku touhuaminen, varsinkin kun aamu oli vähän ankea ja väsynyt... ( Maksoin laskuja... )


Iloinen sekamelska kaikkea!



Rakastan juustoja!!




Tuoreet sämpylät on sitten vaan niin hyviä!



Kaakao-mustikkamuffinssit! Silikonivuoat on tosi käteviä! Ei tarvi kaivella pohjalta murusia!



Me&i pilviservetit! Kartio ja Teema -sarjat on mun lemppari.



Kaksi pientä vipeltäjää! <3


Eilen käytiin myös Vohvelikahvilassa nautiskelemassa ihanasta vuohenjuustovohvelista! Ai, että! Kerroinko jo, että olen juustojen ystävä..? :D

Kahvilasta saa myös kotimaista taidetta ja käsityötä. Täytyy mennä joku kerta oikein ajan kanssa tutustumaan! Monta vuotta olen kyllä kesäisin siellä aina käynyt mutta aina se on jäänyt vain siihen syömiseen...

Taideleipomon & Vohvelikahvilan blogi löytyy täältä!

Oli pakko ottaa kuva vaikka olinkin jo vähän vohvelia maistellut. Ei uskoisi kuinka hyvä yhdistelmä  vuohenjuusto ja mansikkahillo ovatkaan!


Nyt joutuu kyllä hetkeksi mennä pötköttään kun tuo Eevis-murukin nukkuu. Eiköhän ne tiskit odottele... Tai olisihan se ihanaa, jos ne olis sillä välin kun olen päiväunilla, tiskautuneet itsekseen...!

Raikkaan sateista lauantaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piparminttu-Pipsa kiittää kommenteista!