lauantai 9. kesäkuuta 2012

Aamutouhuja.

Olis taas yö lusittu. Aavistuksen väsyttää! Ollaan herätty jo tuossa pari tuntia sitten ja Eevis nukahti jo ensimmäisille päiväunille. Vois itekin ottaa torkut mutta on vähän siivottava ja tiskattava kun tulee heti kymmeneltä vieraita. :)

Illalla (yöllä ), kun tässä vielä kuuhailin hereillä, Eevis alko kauheasti ähistä sängyssä ja lopulta itkeä. Kävin nostamassa pojan, että rauhoittuisi mutta huuto vaan ylty ja tuntu, että siihen sattui johonkin. Sitten se rauhoittui ku pidin hetken sylissä ja otin rinnalle. En tiedä sitten mikä oli, veikkaan vähän hampaita, niitä se on tehnyt jo sen pari kuukautta ja kauheasti mukluttelee kielellä ikeniään. Eilen kun vähän kokeilin niin tuntui kyllä jo pieni pahkura alaikenissä. Saas nyt nähdä...

Pitkästä aikaa tein taas aamupirtelöä. Laitoin vähän mangoa, nektariinia, päärynää, viininsuolaheinää ja sitruunamelissaa. Lisäksi rahkaa, soijamaitoa, Puhdistamon rakkauspakkausta, auringonkukan siemeniä ja pellavansiemenrouhetta. On jäänyt vähän nyt nämä pirtelöiden tekemiset ku oon ollut niin järisyttävän väsynyt. Mutta omaa vikaa kun ei tajua mennä ajoissa nukkumaan!

Toinen mango oli kyllä vähän huono jo, joutui heittää pois. Tänään pitää tehdä kyllä ruokakauppareissu ja käydä hakemassa lisää hetelmiä, ei oo ku pari hassua omppua ja pari avokadoa jäljellä.





Pellavansiemenrouhetta kannattaa käyttää alkuun varoen!





Puhdistamon Rakkauspakkaus, sisältää vaikka ja mitä! Raakakaakaojauhetta, macajauhetta ym ym... Voipi pistää myös mahan vähän sekaisin, jos aloittaa liian suurella annoksella. ( Alkaa munkin vatsa vähän viestittää, että tais olla vähän liikaa se yks teelusikallinen... )




Milläpä muulla aamu alkaa ku kahvilla. Ostoslistalla olis Teeman terrakotan värisiä mukeja ja vateja pari kappaletta. Oliivin vihreää ja valkoista mulla on pääasiassa. Tykkään Teemasta, se on niin mukavan simppeli muotoilultaan. Käytännöllinen ja ajaton. Mun mummillakin on vanhaa Teemaa, elikkäs entiseltä nimeltään Kiltaa.




Nämä pikku nakit heilui menossa mukana! <3




Ja valmis tuote. Sitä tuli niin paljon, että saa ottaa vielä toisen lasillisen! :) Kaj Franckin Kartio -sarjaa keräilen myös juomalasien muodossa. Hieman kyllä harmittaa ku yksi sammaleenvihreä lasi on mennyt rikki eikä sitä variä taideta valmistaa enää... Yksi omenanvihreä on myös mennyt rikki mutta onneksi niitä saa vielä...




Siinäpä meidän lauantaiaamu. Nyt voiskin lähteä tiskaamaan, niin saa sitten taas sotkea! :)


Hurtsin Stay on soinut mulla aamun päässä. Ihana biisi! <3

3 kommenttia:

  1. Huomenta sinnekkin. <3

    Koita jaksella sielä, kurjaa jos ei saa yöllä kunnolla nukkua.

    Ja nam mitä pirtelöä, kelpais tännekkin. :P

    Aurinkoista lauantaita sinne muruille. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voi sulle sitten tekaista pirtelöt ku seuraavan kerran nähdään! On yllättävän täyttävää! :)

      Poista

Piparminttu-Pipsa kiittää kommenteista!