torstai 28. kesäkuuta 2012

Ale- ja kirppislöytöjä.

Teen kyllä harvemmin mitään löytöjä kirppiksiltä tai alennuksista mutta eilen Aleksi 13:lta löytyi kivat kengät ja laukku. Kesäballerinat oli kyllä tarpeen, huomasin nimittäin joku päivä sitten, että yksistä kesäkengistä on pohja haljennut. Hups! Nämä ihanuudet tuli maksamaan ~ 12 €.






Rehellisesti sanoen, en kyllä tarvisi yhtään laukkua enää mutta... Laukuissa on vaan niin sitä jotain! Huusin eBayssakin paria Desigualia taas mutta onneksi en voittanut. Vähän niin kuin Absolutely Fabulousin Patsyn sanoin: " You can never have enough shoes, scarfs or gloves." Ja voisin itse lisätä sen laukut tuohon joukon jatkoksi... Ja sitä paitsi, kun saa hyvät alet, se on kuin laittais pankkiin rahaa! Eikö? Ja sitä paitsi noin isosta laukusta 15 € ei ole paha! 

( Miten niin kuullostaa selittelyltä?? )









( Vieläkin tuo vihreä kude odottelee inspiraatiota...)










Kirpparillakin tulee käytyä suhteellisen usein mutta harvemmin tulee kyllä löydettyä mitään sen kummempaa. Pojalle ostelen vaatteita, jos sattuu hyväkuntoisia löytymään. Olen myös lasi- ja posliinitavaran hamstraaja. Jo viime viikolla katselin pöytää, jossa oli paljon keittokirjoja myynnissä mutta en sitten oikeen raaskinut ostaa vaikka hinnat ei päätä huimanneet. Tänään ne oli -50 %






Mulla on haaveena, että joskus olisin niin reipas, että jaksaisin tehdä ruokaa alusta loppuun. Alku- ja jälkiruokineen, ottaa lasillinen hyvää viiniä ja vielä kaiken lisäksi nauttia siitä  jonkun kanssa. Eikä vain tehdä ja syödä ravintoa, kehon välttämätöntä polttoainetta. Kaiken lisäksi oon koko ajan menossa ja on muka niin tekemistä ja kaikkia pitäisi nähdä, ettei ehdi. No, ehkä mä reipastun ja musta vielä joku saa joskus hyvän vaimon. Jos ei hyvää, niin ainakin vaimon...



Queen <3

3 kommenttia:

  1. Sullahan ei niitä laukkuja olekkaan. ;) Heh, alkoi ihan naurattaan. :D Mutta joo, minkäs nainen voi itselleen. Tulee se halvemmaksi kuin ostaa uus auto (tarkoitan miesten paheita), vai mitä? ;)

    Täälä koitetaan taas kotiutua, aivot on vaan vielä lomalla... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei mulla oo ku kaks laukkua. Toinen arkikäyttöön ja toinen pyhälaukku! :D

      Aivot saa olla kesälomalla vaikka syyskuuhun asti! Niillä on mun lupa! :)

      Poista
  2. Heh, hyvä juttu. :D Eli ei tarvi alkaa siivoilemaan... ;)

    VastaaPoista

Piparminttu-Pipsa kiittää kommenteista!