torstai 16. elokuuta 2012

Sunnuntaisienimetsä.

Käytiin sunnuntaina tekemässä ensimmäinen haistelu sienimetsään ystävän kanssa. Kierreltiin ja katsetiin mutta ei me mitään löydetty... paitsi kanttarelleja!!! Ja just ku puhuin, että suuri haave olisi niitä löytää! No löytyihän niitä. Ei tosin montaa mutta sen verran, että muhennosta sai! :)




Äiti halusi asetella sienet.


Sienireissun jälkeen käytiin vielä mökillä poimimassa mustikkaa. Hyttyset kiusasivat niin, että ei kärsivällisyys kovin kauaa kestänyt. 

Säälittävä saalis, pohja näkyy!



Vihdoin tulivat Eeviksen toiset nahkatossutkin. Ostin nähtävästi kahdet siniset... Tekisi mieli vielä tilata jotkut ruskeat. Hmm. Ehkä myöhemmin talvella sitten.



Mun Desigual ei ole vielä saapunut, postitettu kyllä on. Sitä ihanuutta odotellessa! :)

Tänään kävivät kylässä Eeviksen serkku ja täti. Saivatpa pojat ihmetellä toisiaan! :) Eivätpä nuo serkukset ihan vielä leikkiä osaa, ensi vuonna sitten. 

Eeviksen laitoin jo tunti sitten yöunille, kun ei tullut nukuttua toisia iltapäiväunia ollenkaan ja alkoi olla jo kuuden jälkeen tosi väsynyt. Puoli tuntia sitten heräsi mutta oli kyllä niin kiukkuinen poika, että laitoin syöttämisen jälkeen takaisin sänkyyn. Sinnepä se muru nukahti uudestaan!




Perhetuttumme muistolle, joka nukkui tänään pois. :´(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piparminttu-Pipsa kiittää kommenteista!