lauantai 18. elokuuta 2012

Juthbacka.

Eilen käytiin Eeviksen ja tätini kanssa Uusikaarlepyyssä Juthbackan markkinoilla. Hirvittävän iso paikka täynnä rompetta ja ihania aarteita!! :)










Näitä Karhula-keittiötölkkejä oli tosi paljon myynnissä.










Yllättävää, että löytyi näinkin tyhjä paikka koko markkinoilta!

Kyllä siellä vaan tavaraa ja ihmisiä riitti! Harmitti, kun en tajunnut varautua paremmin käteisellä! En ajatellut, että löytäisin mitään järkevän hintaista. Monesti tuolla myyjät pyytää ihan törkeitä hintoja!



Eevis-rakas heräs päiväunilta reissun jälkeen mutta oli niin väsynyt, että nukahti syliin uudestaan! <3
Siitä on kauan kun se on viimeksi nukahtanut syliin. Ihana palleroinen <3 <3 <3




Eevis enon lippis päässä.


Tein pari hyvää löytöäkin!



Arabian Myrtti-sarjaa 60-70 -luvulta.( Design Raija Uosikkinen ) 
Kaikki yhteensä 17 €.

















Arabian Saara-sarjan kahvikuppi ja lautanen yhteensä 10 €.
Vanha keittiövaaka 6 €.


Tästä olis ollut vielä toinen setti, mutta muistin, että mulla on kotona 5 kuppia ja lautasta. Eipä mulla ollutkaan kuin neljä, eli nyt harmittaa, kun en ostanut sitä toista. Löysin myös ison tarjoilulautasen samaa sarjaa mutta ei ollut enää siinä vaiheessa rahaa... :( Sinne jäi vielä sokerikko... MUTTA... ihana naana <3 osti tänään minulle sen! KIITOS! <3


Arabian Saara-sarja 70-luvulta.
Fazerin Moccalikööri-karkkirasia 4 €.




Sokerikko.




"Uusi" sienikori 3 €.

Onneksi löysin tämän rottinkikorin! Sain noottia jo sunnuntaina siitä, että keräilen sienet pikku pusseihin... :D Eli nyt kelpaan sienikaveriksi! ;)



Kello.
( Rannekoru Aarikka )

Tämän kellon löysin, kun aloin ropaamaan yhden kojun pikkulaatikkoa. Kymmentä euroa pyysivät mutta maksoin kahdeksan. Laitoin siihen patterin tänään ja ehdin jo kirota, että mokoma rakkine ei edes toimi! Kun nyt illalla tulin kotiin ja katsoin niin sehän toimi!



Vanhoja pulloja.


Nämä pullot eivät ole kirpparilöytöjä vaan olen löytänyt ne aikoinaan yli 100 vuotta vanhan talon lattian alta. Talo siis peruskorjattiin ja jostakin lattiaeristeiden ( eli sahanpurun ja sanomalehtien ) alta nämä löysin.



Nukkumista voisin pikku hiljaa harkita. Mutta ensin Olvin Ykkönen ja vähän Angry Birdsia naamakirjassa. ( Kyllä, olen koukussa nettipeleihin... :D )

McHammer!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piparminttu-Pipsa kiittää kommenteista!