keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Ale- ja eBay-löytöjä. ( Ja vähän maisemakuvaa lenkiltä. )

Pyörähdinpä tänään Citymarketissa aamupäivästä ja löysin alerekistä pojalle parit rätit taas. Mulle pitäis kyllä laittaa oikeasti joku ostorajoitin. Ei nää nyt paljoa kustantaneet mutta silti. Meillä vaatetta riittäis kyllä...





Tuttan body 5 €, t-paita 3 €. Kerrankin Citymarketissa oli kunnon alet. 
Molemmat taitaa olla kokoa 86 cm. Body menee kyllä kohta mutta t-paita saa odotella vielä ensi kesää.


Sittenpä niitä eBay-löytöjä. Piti saada uusi talvitakki itselle, koska en omista yhtään sellaista takkia, joka menisi farkkujen kanssa. On kyllä villakangastakkia ja normi toppista mutta tällasta ei. Halusin parkatakin nyt jostain syystä. 

Takki tuli Kiinasta ja hintaa sille tuli postikuluineen n. 27 €.
Mutta tässä on pari muttaa... Hihat ovat liian lyhyet! Jopa mulle!! Mä muka mittailin kaikki tarkasti, ettei tule tilattua auttamattomasti liian pientä. Ja toinen juttu. Se laatu ei välttämättä aina ole se paras! Muuten takki on kyllä ehjä jne, mutta toisen hihan vuori on ommeltu kieroon, ja se vähän ärsyttää. Mä en jaksa nähdä vaivaa, että palauttaisin sitä, taidan vaan vaivata tuttavaa ja kysäistä josko hän sen fiksaisi. Samalla vois laittaa pidemmät resorit hihoihin.



Tällaset maiharityyppiset popot olisin halunnut jo viime vuonna mutta en löytänyt. Nyt sitten löysin ja vaikka nää ei nahkaa ole niin on muuten lämpimät ainakin vielä pikku pakkasella. Näillä oli hintaa n. 28 €.



Aavistuksen kuraiset... :)


Käytiin Eeviksen serkun 1-vuotisjuhlilla sunnuntaina. Kolmen kuukauden päästä niitä juhlitaan sitten meilläkin. Hui.

Tässä serkukset taaperokärryn kimpussa.



Nämä housut olivat eilen ensimmäistä kertaa jalassa ja huomasinpa, että nepparit eivät taida olla enää aivan tiukimmat... :D



Tehtiin pitkä lenkki eilen kaverin kanssa. Kierrettiin vähän meren rantaa ja jos oikein tarkkaan katsotte niin saatatte nähdä alla olevassa kuvassa joutsenia.



Tervaa ja historiaa.



Nyt joutaa kyllä nukkumaan.



4 kommenttia:

  1. Voi Parkatakki!! Mä haluaisin kans just Parkatakin talveksi, mutta en ole löytänyt. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eBay, eBay... :) Jos sieltä ei löydy niin ei mistään! :)

      Poista
  2. Pakko vielä mainita, että Pipa's Kids nettipuodissa on loppuunmyynti ja kaikki -40% koodilla LP40! Tilasin pojille ihan yli-ihanat virkatut monsteripiopot ja isot säilytyskassit joulupukinkonttiin. ;)

    VastaaPoista

Piparminttu-Pipsa kiittää kommenteista!